Geekbench nedir ne işe yarar

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Geekbench nedir ve ne işe yaradığını anlatan yazımız kısa anlatıma ve uygulamanın yeni sürüm çıkış bilgisini kapsamakta. Şu an son sürümü Geekbench 5.1 yayınlandı.

Sponsorlu Reklam
Ad imageAd image

GeekBench, dünyada bilinen en önemli işlemci test programı. İşlemci performans ve karşılaştırma testleri uluslararası saygınlığa sahiptir. Tek çekirdek, çift ve çoklu çekirdek testlerinde hız ölçümü yapılmakta. CPU’ yu zorlayarak üst seviyelere çıkarıp hız ölçümü ve performansı ölçülmekte.

Test programında en iyi telefonlar ortaya çıkıyor. Bu uygulamada cihazın beyni olan CPU’ nun gerçek kalitesini ortaya çıkarıyor.

Dünyada en sık kullanılan performans test uygulaması Geekbench için yeni bir sürüm yayınlandı. Geekbench 5.1 güncellemesiyle çok sayıda özellik uygulamaya eklendi.

Çıkan yeni versiyon hem iOD hem de MacOs için testlerde daha fazla sonuç sunmakta.

Geekbench ücretli mi ücretsiz mi? Ücretli ve şu an için 1 dolar çivarında. Bu fiyat Android ve iPhone işletim sistemleri için geçerli. Windows ve Linux için fiyat ise 15 dolar diye biliyoruz. Uygulamanın bir önceki sürümünü kullananlara yeni sürüm ücretsiz olarak sunulmakta.

Sponsorlu Reklam
Ad imageAd image

Unutmadan son güncelleme önemli bir kaç sorunu da ortadan kaldırdı. 

Geekbench nedir ne işe yarar

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir